Serious Request 2021

Het glazen huis keert terug!

Goed nieuws: het Glazen Huis keert terug! 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen worden in Amersfoort opgesloten om platen te draaien voor geld. Dit voor het Wereld Natuur Fonds om Zuid-Amerikaanse regenwouden te beschermen en te herstellen.

Terugkeren naar de basis

3FM Serious Request gaat deels terug naar de basis van de actie en komt van 18 t/m 24 december weer vanaf één centrale plek waar het publiek de dj’s van dichtbij in actie kan zien, mochten de coronamaatregelen dit toelaten.

Tijdens deze editie staat klimaatverandering centraal en daarom staat het Glazen Huis dit jaar symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen. Alleen het in Amersfoort aanwezige publiek kan deze temperatuur laten dalen door zich in te spannen in de kas die gekoppeld is aan het Glazen Huis. Ook worden rond het Glazen Huis tal van activiteiten georganiseerd waarmee geld opgehaald wordt voor het Wereld Natuur Fonds.

Vraag een plaat aan

Jij kan je steentje bijdragen aan het goede doel door als vanouds een plaat aan te vragen, een donatie te doen of zelf in actie te komen en je actie aan te melden via 3fm.nl/kominactie.

Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

You may also like