De echte volgende stap.

Dagelijks was ik bezig met www.devolgendestap.eu, blijf groeien. Het is een mooie site die doorgeefluik was voor alle berichten rondom zorgintensieve kinderen en ik vond het erg leuk om te doen. Op devolgendestap ben ik ook gaan bloggen over mijn leven met Carel en mijn groeiproces. Maar nu is het tijd voor de echte volgende stap: op het podium gaan staan en niet ervoor! Mijn podium draagt mijn eigen naam: hier is Angelique. Ik heb wat te vertellen, en dat gaat niet alleen over zorg maar ook over je levenspad en zielsmissie.

Boek.

Inmiddels ben ik begonnen aan een boek over Carel en mijn ervaringen met hem. Er zitten een aantal blogs van deze site in verwerkt. Carel is heel wijs en heeft al veel meegemaakt in vele levens. Nu, in dit leven, had hij geen stem. Na een lange zoektocht die ik in het boek beschrijf, kan hij communiceren op zielsniveau door de luisterkindsessies met Myrna Bouwmans. OUT NOW.

De wijze woorden van Carel is te koop bij OPJEPLAETS te Brandevoort en online bij de boekhandel: https://www.bruna.nl/boeken/de-wijze-woorden-van-carel-9789493280274

Voor meer info over Myrna: klik hier.