Het begin.

Er is inzicht nodig om te kunnen groeien. Wanneer jij er klaar voor bent ga je dat inzicht krijgen. Je groeiproces begint bij observeren. Je observeert jezelf. Bij bepaalde personen of in specifieke situaties. Welk gedrag vertoon je? Ging daar een bepaald gevoel aan vooraf? Waar deed de persoon of situatie jou aan denken? Juist. Als je bij het gevoel bent gekomen is dat meestal het oude (kind)gevoel. Besef dat je nu volwassen bent en nu een keuze hebt. Toen je klein was, was je afhankelijk van je ouders of verzorgers. Je kon geen kant op en moest het ondergaan. Bovendien had je geen besef van tijd.

Stap voor stap.

Elke stap die ik heb gezet in mijn groeiproces is zo de moeite waard! Voor mijzelf maar ook voor de mensen om mij heen. Als je je kijk (perceptie) op jezelf en de ander verandert, maakt dat een wereld van verschil. Ik gun dat iedereen. Het is makkelijk te leren. Wil jij dat ook? Dan zoeken we samen je knelpunten en/of valkuilen zodat jij in je kracht komt te staan. Ik kan je helpen met je persoonlijke groei. Niets is wat het lijkt. Het gaat er vooral om hoe jij je voelt in een bepaalde situatie of met bepaalde mensen.

De eerste stap is: kom een kop koffie drinken bij Angelique en vertel over jezelf en de dingen waar je tegenaan loopt. En stop vooral de gevoelens die opkomen niet weg. Want door te doorvoelen krijgt oude pijn een plek. Is dit lastig dan kan ik je helpen met een persoonlijk coachingtraject waarin ik je de tools geef naar een bewuster leven. In connectie met jezelf en de ander.