Nieuwe opleiding

Engelenkaart Ariëlle

Vaak trek ik een engelenkaart op zondagochtend als Eric en Carel nog slapen. Zo kan ik mij concentreren op de vraag die ik aan de engelen stel. Laatst trok ik Ariëlle. Wat een prachtige kaart!  Ik moest even een traantje wegpinken.. Ik las de uitleg aandachtig voor een tweede keer. ‘Nieuwe psychische en spirituele ervaringen veranderen je kijk op de wereld en op jezelf. Laat je spirituele gaven tot bloei komen door studie, gebed en meditatie’. Wat resoneert is studie en nieuwe spirituele ervaringen. Ik ben ervan overtuigd dat ik weer mag bijleren. Wat voor opleiding weet ik dan nog niet.

Het universum leidt

Na het verwerken van de boodschap van Ariëlle schonk ik koffie in en pakte een tijdschrift erbij. Ik begon het eerste artikel in het blad Spiegelbeeld van september 2023 te lezen met als titel: ‘De kinderen van de wereld spreken’. Het artikel is geschreven door Diana Hendriks die door luisterkindafstemmingen de kinderen laat spreken.

Deze Spiegelbeeld van september kreeg ik als bewijsexemplaar opgestuurd omdat ik er een advertentie in heb staan van mijn boek ‘De wijze woorden van Carel’. Carel heeft, doordat ik dat boek schreef, een stem gekregen door de luisterkindafstemmingen van Myrna. Dat sloot mooi aan.

In mijn boek staat ook een Spiegelbeeld genoemd. En wel die van oktober 1998. Carel was net geboren en een verpleegkundige wees mij op het bijzondere van het krijgen van een kind met Down. Zij gaf mij een kopie van het artikel over Downkindjes die zelf hun ouders kiezen en hun werk onzichtbaar doen. Ik was daar toen niet klaar voor maar ik las het met grote interesse. Feitelijk liet het mij niet los.

Ik vind het zo mooi dat Spiegelbeeld nu voor de tweede keer de cirkel rond maakt. Ten eerste doordat ik erin adverteerde voor het boek en ten tweede doordat ik zo weer bij de luisterkindmethode terechtkwam. Daar ben ik  dankbaar voor!

Diana Hendriks is de persoon die de luisterkindmethode heeft ontwikkeld. Myrna die op Carel afstemt heeft bij haar de opleiding gedaan. Voor de derde keer binnen enkele jaren kom ik Diana dus weer tegen. Dat is geen toeval. Het universum leidt.

 

Opleiding tot luisterkindwerker

Ik besloot op dat moment dat ik de opleiding tot luisterkindwerker zou willen gaan doen. Ik zocht op de site van Diana en weldra kwam ik weer bij Rooka uit. Waarom schrijf ik weer? Omdat Rooka een luisterkindafstemming met mij heeft gedaan in 2022! En die was best bijzonder. Rooka is ook trainer. Zij is opgeleid door Diana Hendriks.

Ik ben inmiddels bij Rooka begonnen en het is leuk om te doen. Ook vind ik het verrassend dat je zoveel informatie mag ontvangen in de energie. Ik ben benieuwd wat ik allemaal mag leren.

 

Op zoek naar proefpersonen

Ik heb wel proefpersonen nodig om op af te stemmen. Want oefening baart kunst. De feedback heb ik nodig om voldoendes te kunnen halen. Voel jij je aangesproken? Wil je mij helpen? Of heb je er vragen over? Meld je dan aan via angeliquekuijs@gmail.com.

 

You may also like