Samen in liefde en verbondenheid

Corona

Dat je nooit kunt voorspellen hoe de toekomst er uit ziet, is de afgelopen weken wel gebleken. Vol enthousiasme hebben wij ons gestort op ons project OPJEPLAETS. De ruwbouw is afgerond en nu hebben we de interieurbouwer aan het werk gezet evenals de setdresser die een deel van de inrichting bij elkaar zal zoeken. We zijn begonnen met schilderen en het wordt mooi! Maar nu lijkt alles stil te staan.

Spannend

Theaters zijn gesloten, voetbalwedstrijden gaan niet door, de scholen zijn dicht en we mogen geen sociale contacten hebben, geen knuffels geven of handen schudden. Voor onze Carel onmogelijk. Carel is de grootste knuffelbeer die er is! Maar Carel valt ook in de risicogroep, Carel is hartpatiënt en net herstellend van een sanerende ooroperatie. (cholesteatoom). Dat maakt deze situatie waar we met zijn allen in zijn beland wel heel spannend.

Samen sterk

Het wordt een uitdaging. Er zal een reden zijn waarom dit gebeurt. Corona laat ons terugkeren in onszelf. Even weg uit ons drukke bestaan. Nu is het belangrijk dat we niet in de angst gaan zitten. Die frequentie is niet goed en tast ons immuunsysteem aan. Dus zullen wij collectief in liefde en verbondenheid dit kunnen dragen. Dan zitten we op het goede niveau. Help een ander, daar waar het kan en ga niet hamsteren. Laten we proberen in verbinding te blijven, even zonder fysiek contact. Dat keert straks wel weer terug.

Wij gaan door met OPJEPLAETS neerzetten zolang wij ons gezond voelen. Want we zijn ervan overtuigd dat we iets moois aan het creëren zijn. Hopelijk tot snel, in goede gezondheid. Veel liefs van ons. ACE.

 

You may also like