Laatste certificaatuitreiking PWA

Prins Willem-Alexander School

Vandaag was de laatste certificaatuitreiking van de Prins Willem-Alexander School aan de Blaarthemseweg in Veldhoven (VSO). De kinderen die geen certificaat hebben gehaald krijgen een bewijs van deelname. Dat is mooi bedacht!

Buiten was alles versierd met lampions en bloemen. Er stond ook een podium. Er werd begonnen met een dansje en muziek. De sfeer zat er dus gelijk goed in. Deze keer een bijzondere bijeenkomst want dit is de laatste certificaatuitreiking op deze locatie. Volgende week wordt hier ook de laatste zomerviering en afscheid gehouden.

Directeur Peter Schutte liet een sleutel zien en vroeg waar die voor was. De kinderen begonnen te joelen. Toen legde hij uit dat dit de sleutel was van het nieuwe schoolgebouw. De verhuizing komt er aan!

Carel

Onze Carel kreeg twee bewijzen van deelname! Voor Zedemo en Arbeid. Hij is ook echt gek op die vakken, doet ze heel graag. Wat een mooie beloning dan! Hij liep supertrots naar het podium en nam ze in ontvangst van Peter Schutte. Even samen lezen en aanwijzen. Ja, hij had het begrepen.

IMG_7589

Carel kreeg ook nog een compliment voor zijn stoere Hardrockcafé T-shirt 🙂 Alles nam hij met een glimlach in ontvangst, ook de mooie roos. Hij kreeg ook een sleutelhanger mee met het oude en nieuwe gebouw erop. Fijn dat hier over is nagedacht! Voor Carel is dat echt belangrijk! Tastbaar maken en ervaringsgericht leren.

Klappen maar

Ik schoot echt vol, daar stond hij dan, de lieverd, helemaal in zijn element. Mooi! Hij bleef ook enthousiast meeklappen voor alle andere leerlingen. Soms met beide handen in de lucht! Het was een leuk feest. Hij heeft genoten. Ik ook en Eric ook. De foto’s heeft hij gemaakt. (hieriseric.nl)

IMG_7535

Kempen Campus

Aanstaande maandagavond gaan we met zijn allen naar het nieuwe gebouw van de PWA op de Kempen Campus in Veldhoven. Spannend! We gaan het gebouw met zijn allen verkennen en hopen Carel te laten ervaren dat dat de nieuwe school gaat worden met allemaal dezelfde leerlingen en leerkrachten. Zelfs de dieren verhuizen mee. Oef! Gelukkig maar….

Het zal even wennen worden maar het komt vast goed. Eerst nog even door een chaotische week heen, daarna vakantie en een nieuwe start in een nieuw gebouw. “Kempen Campus here we come”

IMG_7552

P.S. Verrassing! Bij thuiskomst blijkt er ook een certificaat Arbeid in zijn tas te zitten en certificaat lopende band (kist 1)!! Die knapperd van ons ❤️

You may also like

One comment

  • Gerda van Trigt juli 15, 2016  

    Wat geweldig allemaal, en wat heeft Carel het intensief beleefd!
    Mooi, om te zien, dat Carel ook blij kan zijn voor zijn medeleerlingen…..!
    Weer een mooie periode afgesloten, waar hij ook weer veel van geleerd heeft!
    Wat een mooi mens……❤️ Gerda

Leave a comment