Dag DWDD!

De wereld draait door

O wat vind ik het jammer dat het programma waar ik superfan van ben, stopt! En al snel ook. Welk programma gaat dit gat vullen?

Elke dag kijken wij naar Matthijs van Nieuwkerk, de snelste autocuelezer van Nederland. Er zijn altijd inspirerende gasten aanwezig en prachtige muziekmomenten.

Er worden kritische vragen gesteld door Matthijs en deskundigen geven hier heldere antwoorden op. Begrijpelijk voor jong en oud.

Matthijs zegt zelf: “DWDD was een weergaloos avontuur, waarin ik veel dromen heb zien uitkomen. We hebben in die dagelijkse driekwartier televisie veel bedacht, veel gedurfd, veel voor mekaar gebokst. Nu wil ik het roer nog een keer omgooien. Ik hijs de zeilen.” (uit:Panorama)

Blogs

Vaak waren de onderwerpen of personen aanleiding voor mijn blogs. Denk aan Willem Wilmink’s Frekie. Of Griet Op de Beeck die zo openhartig was over seksueel misbruik en therapie. Niet te vergeten een blog over positiviteit naar aanleiding van het overlijden van Hans Rosling, statisticus.

En genoten heb ik van Jan Terlouw die voor jongeren zijn verhaal vertelt op scholen over de oorlogswinter en dat we zuinig moeten zijn op onze Aarde.

Prachtige uitzendingen over David Bowie, mijn held. En Ivo van Hove zat maar mooi bij Matthijs aan tafel zodat ik mijn verdriet over David’s dood kon delen, er niet alleen mee zat. Samen gehuild.

DWDD University

Veel heb ik opgestoken van Professor Robbert Dijkgraaf in DWDD University. Ook een prachtprogramma. Wat keek ik daar graag naar. Wat heb ik veel mogen leren die afgelopen 15 seizoenen DWDD en ook veel mogen lachen met LuckyTV. Ik mis het nu al.

Kadootje

Vakkundig en sympathiek, zo mag je Matthijs wat mij betreft gerust noemen, gevoelig ook. Met hart en ziel heeft hij DWDD gemaakt. DANK!

Daarom heb ik hem mijn geefboekje gestuurd. Ik hoop dat hij het mooi zal vinden <3

Gelukkig gaat hij nog niet van de buis verdwijnen. Op zaterdagavond zal er een nieuw programma komen. Ik ben benieuwd.

Hoe dan ook, met of zonder DWDD…. de wereld draait doorrrrr

You may also like